uFeel.me
Без следа!!
Автор: Shmati,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 452
Вървя по тясната пътека,
почти изгубила се в нощта
но пак дълбоко в мен отеква
забравен зов на любовта!

Вървя и търся те в тъмата
потънала в самота,
а твоят глас ме насърчава
все по-нататък да вървя!

Дочувам стъпките там в безкрая
и виждам лък светлина.
Усещам, че настъпва краят
и ти изчезваш БЕЗ СЛЕДА!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me