uFeel.me
Без песен
Автор: rosen_rosen,  5 юли 2011 г. в 08:01 ч.
прочити: 305

Песента ми заглъхна, а в клоните
духна вятър, студено повя
и отнесе на нейде бемолите,
та... съвсем непотребна е тя.

И денят си отива с пухтенето,
като птица, прелитаща с вик...
А дърветата вън - от стоенето -
не усещат бездомния миг.

Не усещат в душата ми мъката -
развълнуван велик океан...
Приближава нощта на разлъката,
но и в нея аз пак ще съм сам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me