uFeel.me
Без име
Автор: foxfire_dsb,  14 юли 2011 г. в 10:04 ч.
прочити: 195
Мечти, надежда,
Две очи, ръка,
Целувка, жажда,
Прегърнати сърца,
Нощ, легло, звезди,
Страст, пияни души,
Сутрин, усмивка,
Слънце, милувка,
Любов, трепет,
Крила, лебед,
Дни, очакване,
Минути, разплакване,
Липса, боли,
Стара любов, сълзи,
Разбита илюзия,
Черна магия,
Погубено сърце,
Изстинали, празни ръце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me