uFeel.me
Без брегове
Автор: anapest,  13 февруари 2012 г. в 04:47 ч.
прочити: 493

В обятието на прилива
удавихме брега.
На пясъка не вярвахме
и на ветровете,
затрупали стъпки и посоки.
Прииждащо и дръзко
морето ни поднесе
един безкраен миг,
от спиращо дъха безветрие.
Миг без брегове
и очертания,
но успял да събере
веслата,
от всички наши плавания.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me