uFeel.me
Без аналог
Автор: argonyk,  24 октомври 2011 г. в 08:17 ч.
прочити: 151
На този свят си нямам аналог -
несъвършенствата не се дублират.
В делата си е педантичен Бог -
нехайството си в друг не е копирал.

И ето ме сред вас - несъвършен.
Завързана на възли плът от грешки.
И мисли, на пороци разни в плен.
И още всякакви неща човешки.

Животът ми не влезе в ритъм тих,
от хиляди съдби добре огазен.
Каквото търсих - не открих...
От джоб на скитник съм сега по- празен.

И дните са като остатъци.
Съвсем непоетично се изтичат.
Понесъл свойте недостатъци,
единствено на себе си приличам.

Хитрец е Времето - изпечен -
пробутва ми минутите си къси.
И онзи там - пастирът вечен,
навярно със едно око ме търси...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me