uFeel.me
Белите коне
Автор: anna_kitihi,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 313
Белите коне от впряга
на слънчевия бог на бурите
над мене искам да пробяга –
да спре лъжите, хората и думите.

Белите коне ще светят
в небето пухкаво и залезно,
но кой ли, кой ли ще се сети,
щом всичко днес е тъй забравено.

Белите коне безспир ще тичат
с звездата-слънце на челото
и само призраци ще видят
как пада бога от седлото...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me