uFeel.me
Белег
Автор: streptococcus,  8 януари 2013 г. в 20:03 ч.
прочити: 313


Раните дълбоки оставят следи.
Белези прорязват цялото ни тяло.
За да ни напомнят минали беди,
крайове жестоки и всяко начало.




Белезите нявга силно ни грозят
и ги крием често с бради и бретони.
Жалко, но уроци дава този свят
даже и с вида на стълбове бетонни.




Белегът внушава дух и красота,
малко героизъм в битовите драми.
Те са ни в живота като грамота,
щитове, които пазят от измами.


Белезите имат свои имена.
Кармата ни много белези орисва.
Те са ни пътеки в трудни времена.
Тялото е книга, белегът е смисъл.




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me