uFeel.me
Белег
Автор: Slaveya,  27 август 2011 г. в 22:05 ч.
прочити: 357

Тя беше с матова кожа.
И имаше маслинени очи.
Червеното много й отиваше...
… спомняш ли си?...
… тихо пристъпваше, пясъчно.
Ходеше с чехли. Пазеше се.
Да не нарани любовта си
както акулата, рибите.

Той не умееше да се брани.
И имаше пъстри очи.
Обичаше много морето...
… спомняш ли си?...
гмуркаше се, без плавници,
в дълбоки води.
Тъмно–зеленото го привличаше
както мекотелите, октопода.

Сега морето е бурно.
Вятърът повдига вълните.
Течението изхвърля бутилка.
Четем я. Историята бележи пясъка.
Държим се за ръце.
Брегът ни е пристан
както сушата приема начупените миди,
след буря...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me