uFeel.me
Беглец
Автор: nella_gold,  2 декември 2011 г. в 08:21 ч.
прочити: 249

Забързах  ход –

почти да го достигна -

зенитения изгрев на мечтите.

На отстояние – две – три недели,

от мен до теб...

И всички перипетии на времето.

Забързах  ход -

макар не си доволен.

Те, истински, мъжете отстояват.

Но сбъркат ли началото със края,

безмислените ходове и грешки

приписват на

духовно-безпредметни нощи.

Забързах...

И почти да те  докосна...

Но нещо в мене сякаш се пречупи.

Оставаш надалеч от всички космоси,

и  настрани от всичките вселени.

Достигнах го –

зенитения залез на мечтите ти.

Разбрах, че всъщност

бягаш все от времето.

И всички не долюбени недели...

Страхливо пазиш мъжката си идентичност,

убил във себе си дори човешкото...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me