uFeel.me
Бедняк
Автор: nella_gold,  2 април 2011 г. в 12:53 ч.
прочити: 347
Преброй до три, а после – прав ти път!

С завоите и всичките им черни дупки -

от тебе май ми се завива свят!

Не ме помни. Дори да ме намразиш, се опитай.

И не поглеждай със надежда в мен, назад...

Върви си, щом си толкова богат.

Но запомни – с илюзии не се живее, братко.

Не ме чети! Сега реших.

Сега ти нямаш избор.

А и правото ти взеха.

Израсна нейде като розов храст,

сега бедняк си – даже на мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me