uFeel.me
Бавно,без да бързаш
Автор: Vital4e,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 435
Опиши се бавно, без да бързаш,
не бих пропуснала и миг,
опиши се,опиши и слабите страни,
да те имам,означава да си ти.

Погледни ме бавно, без да бързаш,
не бих допуснала да съжалиш,
погледни ме, ако искаш да опиташ,
подарявам ти оставащите дни.

Отпивай бавно, без да бързаш,
наслаждавай се на всяка капчица от мен,
отпивай, колкото поискаш,
аз съм твоя - пий за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me