uFeel.me
Бащите са незаменимите мъже . .
Автор: Принцеса Променанде,  25 юни 2012 г. в 12:36 ч.
прочити: 399

 

Къде си, татко? Снощи те сънувах.

Пък сънищата са пропуснати минути...

Изгубена съм. Сто реки преплувах,

И извървях небесните маршрути.

 

А днес се припознах. Така направо,

затичана след спомените живи . . .

Ходи по - бавно, трудно те настигам!

Гори тревата. Стъпките ми – боязливи.

 

Нали така... момичето на татко...?

Защо тогава празна е душата ?

По ризата зеленото проблясва.

Кого с ръка поглаждаш по косата...?

 

Изгубена съм, татко. Вече остарявам

Една надежда в шепата държа.

И ще я пусна. Малко по-нататък.

Да те достигне в Горната земя.

 

А ти си горе. В облак някой.

В дъждовна капка. В рогче от Луна.

Аз разпознавам добротата, татко.

Нали съм първородна дъщеря....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me