uFeel.me
...България...
Автор: sladur4e_uspeh2005,  4 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 255
В България
е истината вечна-
страна на сила
чест и мъжество!
България е моята
Родина-една,красива
мила и любима!
В България
е истината вечна-
страна изпълнена
с копнежи и мечти!
България е моята
Родина-една красива
гледка ,спираща дъха,
един прекрасен дом
поглежда от върха!
...Прибирам се
със стъпки натежали,
минавам покрай
къщичките стари,
намирам дворовете-
-упостяли…
покрити с пепел са
и старите кинжали...
...усмихвам се на
няколко жътвари
и сторвам път на
някогашните козари,
които днес са
пенсионери стари...
...ръкувам се
със моите другари
край кръчмата
отново застояли...
...Но в този миг
сърцето ми Гори!
Гори по теб
страна прекрасна-
...Да Българио-
-това си ти-
това си ти,
във моите очи!...
****************************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me