uFeel.me
България
Автор: janker,  30 март 2011 г. в 10:10 ч.
прочити: 301
България велика,
с природа красива.
Весели хора,
големи градове.
Различни хора,
с празници и традиции, различни,
с музика вълшебна и божествена.

България велика,
аз те обичам, аз те харесвам,
ти си мой роден край.
С красива пророда,
и с красота по Балканите ме роди,
аз те обичам, аз те обожавам,
сърцето ми с теб тупти,
мой роден край.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me