uFeel.me
Бъдете с нас
Автор: aida,  9 март 2010 г. в 19:34 ч.
прочити: 308
     На този ден с обич аз се вричам,
На този ден щастлива съм
       и щастие си пожелах-
   Един Човек с името Любов наричам,
в един Човек повярвах
              с цялото си Аз.

     На този ден до нас стояхте
  Приятели и Кръстници в едно-
          От цялата душа на Вас желаем щастие,
обич, светлина, любов, живот...

     Бъдете с нас!



09.03.2010 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me