uFeel.me
Баби и внуци
Автор: stefyvas,  14 декември 2012 г. в 10:02 ч.
прочити: 306
Какво щастие, каква радост,
направо сме в първа младост!
       
Но внуче не се гледа  лесно,
казвам Ви го, съвсем честно.
Добре, че е от дъщерята,  
направо ни разказа играта.  
       
Идва ни, ама много  нанагорно,
да гледаш внуче е  отговорно.
Сега чак оценям труда на мама,
отгледа  не един внук, а двама.
       
Че има много  придобивки,  
и машини, и перални и мивки.
Но някак си,  не ти остава време,
кога ли ще си дойде да го вземе.
       
Сега се купува всичко ново,
никой не ползва старо и готово.
А пък цените са доста високи,
мязат на корекомски  стоки.
       
Министърът пенсията не вдига,
за памперси на внучето не стига.
Но по-добре разходи за  внуче,
отколкото за лекарства или куче.
       
Внуци, внуци, ето ви сега внуци,
ще тичате и здрави, и  куци.
Не си крийте и дебитните карти,
с внучето ще ходите  на парти.
       
16,06,2012г.    
    Н.Василев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me