uFeel.me
БЯЛА САМОТА
Автор: aza_9,  30 април 2011 г. в 19:08 ч.
прочити: 386


ПРЕЗ УЛЕЯ НА ВРЕМЕТО ИЗТИЧАТ
ПЕСНИ И РАДОСТ ПРЕСТОРЕНИ,
НА ЖИВОТА МИ ГОДИНИТЕ ТИЧАТ,
ОТ МЕЧТИТЕ  ПРИШПОРВАНИ...

ДАЛЕЧ ОСТАНАХА - НЕДОЛЮБЕНИ,
РОДЕН КРАЙ И БАЩИНА СТРЯХА.
ТЪЖНИ, КАТО ДЕЦА НЕОБИЧАНИ,
СЪРЦЕ И ДУША ЗАЛИНЯХА...

И НАПРАЗНО В БЪДНОТО СЕ ВЗИРАМ,
ВИЖДАМ САМО БЯЛА САМОТА.
ЕДНА СЛЕД ДРУГА МЕЧТИТЕ УМИРАТ
ОТ МНОГО, МНОГО ЛЕТА...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me