uFeel.me
БУЦА
Автор: geriii,  1 април 2011 г. в 14:41 ч.
прочити: 266
Няква буца се е спряла,
в гърлото ми тя присяда,
трудно днеска се преглъща,
сълзи ли са или пъшка.

На косата гледам днеска,
сива пяна разпиляна,
викам мъдрост ще да е,
оправдание си търся.

Ще наблягам на боите,
на постите - не на мечтите,
ще пречистя си душата
и тялото си опустяло.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me