uFeel.me
БУРЛЕСКА
Автор: dadi281,  13 май 2011 г. в 07:54 ч.
прочити: 361
Музика щом чуеше
изпадаше във треска
движенията, танците,
завладяваща бурлеска.

Веднъж във бар случаен
влезе без да пита,
барман - синеок, сияен
сервира и текила.

На сцената огряна
в ритъмна фиеста,
танцьорките тела огъват
омайваща бурлеска.

Тя мигом в танц се впусна
прекрасна арабеска,
музиката и пригласяше
в магическа бурлеска.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me