uFeel.me
БУДНА НЕОБХОДИМО
Автор: tinarosivoice,  27 декември 2012 г. в 06:31 ч.
прочити: 152

Отворено окото
вижда от високо...
далечина над и между сенки просторна...
с онази будна необходимост
постоянно
разтваря заключени врати...
И в този полет -
вечно кратък -
среща мигове от утре,
когато в тихото шептят души!...         
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me