uFeel.me
***БОЖИДАР***
Автор: linapaint,  4 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 450
Божи дар е,
любовта,
за този които тя докосне!
Божи дар е,
любовта - тъй се казва тя,
оная истинската!
Божи дар е,
и искам да я уловя,
до мен да е в утринта!
Божи дар е
любовта - тя е слънце в моята душа,
и в сънят ми пак да е тя!
Божи дар е,
любовта - искам да я задържа,
не с ръце, а със сърце!
Божи дар е,
любовта - плени ме,
и нали разбрахте че това е,
Божи дар,
а и името на любовта е,
***БОЖИДАР***
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
04/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me