uFeel.me
БОРБАТА ЗАДКУЛИСНА
Автор: jina97,  6 май 2012 г. в 17:57 ч.
прочити: 191
Светът родил се е в очакване
и в очакване живее...
Там, някъде плодовете му безумни
                                               зреят,
опитват се да го разкъсат или
                                              преодолеят.
Безумните света днес управляват,
разумните за луди обявяват,
добротата - глупост е,
смирението - слабост,
грехът признат - падение,
любовта към хората е унижение...
Светът във свойта орбита кръжи
и нищо нова под небето - /дали?!/,
все тез безумства, тез войни
хилядолетия повтарят се,
човечеството уж развива се,
а към все по-зло върви.
Чрез близките днес дяволът ни бие,
за да отстъпим и от болка да завием.
Борбата е жестока и задкулисна,
за души човешки над ада увиснали.

НО БОГ ЛЮБОВ Е И ЛЕГИОНИТЕ СИ СТЯГА
ОТ ХОРА ВЕРНИ, ДЕТО ЛЮБОВТА МУ ИМ
                                                        ПРИЛЯГА!
ПОСЛЕДЕН НАПЪН! ЩЕ ИЗДЪРЖИМ!
И ЗЛОТО С ДОБРОТА, С ЛЮБОВ В СВЕТА
                                      ЩЕ ПОДМЕНИМ!

04.05.2012 г.15.02 ч.
Галина Петрова                            
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me