uFeel.me
БОЛКО!
Автор: kalatea,  28 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 821
Аз те плача до искане, Болко!
И те викам при мен...остървена!
Ти гърмиш! Ти изригваш...повторно.
...Вулканична земя - нагнетена!

Аз те помня. Живя ме екранно.
Проигра безглаголно съдбата ми.
Напоих те с обичане...жадно.
Припознахме се - кръвни приятели.

Оттогава те имам...разляна,
Като водна стихия помитаща.
Ще възкръснеш - повторно живяна,
По приятелски - кръвно обичаща.

Избуя, дъждопосевна Болко!
Извалях се над тебе сезонно.
Ех, каква нелирическа двойка -
Аз сълзя. Ти растеш...неуморно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me