uFeel.me
БОЛКА
Автор: elityyy,  15 септември 2011 г. в 09:27 ч.
прочити: 294
Сърцето ми на пепел стана
и блясък в очите няма
загубих себе си в тази сивота
загубих се в любовта

Безкрайно много ме боли
за това,че си отиде ТИ
след тебе просто нищо няма
а аз копнеех да остана

В прегръдките ти топли,нежни
какви мечти безнадеждни
защо ли още те обичам
защо след тебе още тичам

Открадна ти душата ми
и мислите и чувствата,съня ми
разби в миг сърцето ми,
но то и на парченца още люби

Каква магия ми направи
след себе си нищо не остави
и моите сълзи дори
не трогнаха сърцето ти

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me