uFeel.me
БЛАГОСЛОВЕНИ
Автор: toti55,  23 април 2009 г. в 08:06 ч.
прочити: 1179
С мечтите си пространство сътворихме,
обгърнахме го със синьо небе,
с голямо слънце си го украсихме
и стоплихме го с нашите ръце.

С нозете си оформихме Земята,
обсипахме я с приказни цветя
и птички - с песен досега непята,
извираща от нашите сърца.

Душите ни се сляха упоени.
Телата ни, копнеещи - и те.
Така родихме се благословени
и казахме на времето да спре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me