uFeel.me
БЛАГОПОЖЕЛАНИЯ
Автор: Liliyanaandreeva,  29 юни 2011 г. в 07:36 ч.
прочити: 159
БЛАГОПОЖЕЛАНИЯ

Усмивка да грее на лицето,
Обич да облива сърцето,
Снагата да е вечно млада,
Духът ничком да не пада…

Цветята на мечтите да не вехнат,
благата като водопад да текнат,
читави, умни и добри да са децата,
с радостни химни да срещаме зората…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me