uFeel.me
БЛАГА ВОЛЯ
Автор: Liliyanaandreeva,  4 април 2011 г. в 09:35 ч.
прочити: 247


Добротата ни в душата,
святата обич в сърцата
сбъдва на човек мечтата
за блага воля на Земята…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me