uFeel.me
БЛАГА ВЕСТ
Автор: aza_9,  22 април 2013 г. в 18:50 ч.
прочити: 278


ПРЕЗ КАПЧИЦИ ПЕСЕН,
ВЪЗТОРЖЕНО ПОНЕСЕН,
ПРОЛЕТЕН ВЯТЪР ДОНЕСЕ БЛАГА ВЕСТ.

СЪС ТРЕПЕТИ ЧИСТИ,
ЖИВОТА МИ ПРЕЛИСТИ
И СТРАНИЦА НОВА, ОТВОРИ ТОЙ ДНЕС.

АХ ЖИВОТЕ, ПОСПРИ СЕ,
ТИ ВЕЧЕ НЕ БЯГАЙ,
ОТ ДНЕС АЗ СЪМ  ПРАБАБА  ЩАСТЛИВА!

ЛУД ДЖАЗОВ РИТЪМ
В КРЪВТА МИ СЕ РАЗЛИВА,
ТАНЦУВАМ,  ПЕЯ...  И  ТАКА  МИ  ОТИВА!

aza_9
22.04.2013
АТИНА

aza_9
 
ГОЛЯМАТА МИ ВНУЧКА ВИКТОРИЯ, МЕ ДАРИ С ПРАВНУЧКА- АЛЕКСАНДРА!  ЩАСТЛИВА СЪМ, ПРИЯТЕЛИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me