uFeel.me
БИВШИ ИСКРИ
Автор: hair,  25 март 2013 г. в 13:18 ч.
прочити: 193

Как се изкълчи тази трепетна любов,

полегна мързеливо на едната кълка,

покри се сякаш със покров

и се преструва всеки ден на мъртва.

 

Как си изхлузи перлената огърлица

и я прибра под мръсното бельо.

Прилича повече на гъба, а не на птица,

пропита с аромат на старо, не с миро.

 

Как се прегърби тежко под небето,

как се опари, как се претопи

и сякаш скри в очите на детето

онези бивши вече весели искри.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me