uFeel.me
БИТКА
Автор: SteelGod,  1 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 386
Лутам се в мрака
и търся надежда.
Свети луната
и мрачно ме гледа.

Щит, опрян до гърдите.
Дръжка на меч в железен юмрук.
Аз крача дълбоко в горите
и чакам да чуя на дракон ревът.

Светлина разсече мрака.
Огън обви непрогледната тъма.
Дракон лети в небесата.
Чакам го смело, готов да умра.

Мечът си вдигнах високо.
Извиках с ярост към свирепия гигант.
Огромните криле се разтвориха широко.
Изглеждах безпомощен, като хванат в капан.

Човешката смелост
срещу древната мощ.
Няма място за милост
в злокобната нощ.

Стомана и огън,
ярост, болка и мъст.
Тиха молитва към Бога,
молитва за достойна смърт.

Лежа кървящ на земята,
стиснал меча здраво в ръка.
Мрачно ме гледа луната.
Смело се бих и съм готов да умра.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me