uFeel.me
БЕЗПЛАТЕН СЪВЕТ
Автор: MARIYANA,  8 септември 2010 г. в 08:06 ч.
прочити: 858
\"...Научих, че не е важно какво имаш в живота си,
 важно е кого имаш в живота си...\"

          *    *   *
Не се страхувай да признаеш,
че всъщност никой не обичаш.
Не чувстваш нищо, не мечтаеш,
че не молитви, а лъжи изричаш.

Не знаеш ли, че мъж се става,
когато не побягваш от проблема,
когато гордо  се изправиш
и истината във очи погледнеш?!

И не съди за женската половина
по празните очи на еднодневки.
Тях лъжеш безпроблемно, те са сиви
и все едно им е с кого се срещат.

Помисли, че не ще е по-различно,
ако към истинска жена с лъжа подходиш?
Нима си каза, че е като всички
и можеш лесно за носа да водиш?

Повярвай ми - излъгал си се много,
а свойта дарба надценил си смело.
Не искам някак си да те тревожа,
но е добре да виждаш - не само да гледаш.

И запомни, че качеството на живота
не се побира в алчното \"КАКВО\".
Живееш истински, ако заложиш
единствено на скромното \"КОГО\"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me