uFeel.me
БЕЗМЪЛВНА КРАСОТА
Автор: e_mima,  8 юни 2013 г. в 15:20 ч.
прочити: 451
Дъгата се роди във красота.
Съзвучие на ритми и неповторими ласки. 
Седем цвята, извезани с нежност.

Дъгата се разля във красота.
Спокойствие и тишина.

Една безмълвна красота се раждаше, за да умре.
Сърцето трепна, после прорида
за милата, но краткотрайна красота,
стопила всяка мъка, всяка грозота
и на прощаване оставила у нас
желаната небесна доброта. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me