uFeel.me
БЕЗКРЪВНО
Автор: marlene,  23 ноември 2011 г. в 18:50 ч.
прочити: 242

                                                     “Завърни се от някъде, излъжи ме навеки”
                                                      Калин Донков


Не, не искам да ме лъжеш, ти никога не си го правил,
защото думите за теб са камъни – и ти обичаш да мълчиш.
Не се завръщай, до мене няма път, дори небе окаляно,
сега съм... някъде далеч от себе си, и свикнах да болиш.
Не искам да ме помниш, не вярвай, че за миг ще те забравя,
ти виждал ли си стара рана, забравила целувката на ножа.
И всички спомени тежат като прокоба, без да ги разравям.
И няма време, стрелка ръждива дълбае по безкръвната ми кожа.
Не искам нищичко от теб, освен отново в мене да ме върнеш,
да спра да бъда сянка нереална, спестена дума, нямо ехо.
И стига ми да знам, че си щастлив, когато я прегърнеш,
за да приема време, път, небе –и тихо да кървя навеки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me