uFeel.me
БЕЗ СМИСЪЛ
Автор: kremi1983,  7 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2395

СЕДЯ САМА. НЕ ЧАКАМ ВДЪХНОВЕНИЕ

В СВЕТА, В КОЙТО ВСИЧКО Е ПРОБЛЕМ.

ПРОМЯНАТА, ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ

СВЕТЪТ ОЧАКВА НИЕ ДА ДАДЕМ.

ДА ПРОМЕНИМ СВЕТА, НО НЕ И СЕБЕ СИ

ЗАДАЧА НЕПОСИЛНА Е, НАЛИ.

ТОВА ОПИТВАЛИ СА - БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ

И НЕ ЕДИН, А МНОГО МЪДРЕЦИ.

НАЙ-ТРУДНО Е ДА ПРОМЕНИШ НЕ НЕЩО,

КОЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕ,

А СКРИТОТО ЖЕЛАНИЕ ЗЛОВЕЩО

ДА СМЕ КОИТО СМЕЯТ СЕ ПОСЛЕДНИ.

ТОВА БОРБА Е, ОЦЕЛЯВАНE -

ДА СПОРИ ИСКА НЯКОЙ С МЕН.

О, НЕ. ТОВА Е ОПРАВДАНИЕ

НА ЙЕЗУИТА В ТЕБ РОДЕН.

ЗАЩОТО НЯМА ПО-БЕЗСМИСЛЕНО

ОТ ТЪРСЕНЕ НА ОТМЪЩЕНИЕ

И ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМИСЛЕНО

ЗА НАШЕ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me