uFeel.me
БЕЗ ЧОВЕШКАТА РЪКА
Автор: tinarosivoice,  26 януари 2009 г. в 21:52 ч.
прочити: 268

Не случайно се избягват
тези мили същества.
Кучето обича лая,
изтъкано от страха...

Кучето, незнайно що,
си е роб и с потекло.
Няма как да се докаже,
ако лаят не покаже...

Котката сама ловува
и снабдява се с храна,
може тя да съществува
без човешката ръка.


Тихичко намира начин
да изчисти мръсота
даже и на онзи някой,
който мрази чистота!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me