uFeel.me
БЪДНИ ВЕЧЕР
Автор: toni_bliznaci,  23 декември 2011 г. в 21:49 ч.
прочити: 375
Щом светнат празничните светлини
в миг изпълват се хорските души
с радост, трепет и мечти...
Мечти за по-щастливи дни.

На тези светли празници
нека да загърбим злобата си,
да се вгледаме в делата си
и да правим много добрини.

Бъдни вечер с Витлеемската звезда блести,
Коледа при нас пристига с тихи стъпки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me