uFeel.me
БЪДНИ ВЕЧЕР
Автор: zefpet,  24 декември 2010 г. в 11:23 ч.
прочити: 883

Полегна над градчето ни нощта,
пощипна го луната с топъл блясък.
Искреше под неоните снега,
а вятърът зарови се във пряспа.

Комините прохъркваха насън,
задавено изкашляха дима си.
Отнякъде пропя китарен звън,
хлапак прегърна нежно песента си.

Подскачаха искри в различен цвят
в камината по Бъдника наречен.
Усмихва се щастливо моят град –
очаква Бог в красива Бъдни вечер!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me