uFeel.me
БЪДИ ЩАСТЛИВА!
Автор: dims63,  18 март 2011 г. в 09:48 ч.
прочити: 220
 

Вървиш през дните на живота,

пленена от една мечта,

и търсиш на света благата

в градините на любовта.

 

Не са химера висините,

летящите на юг ята

и полетите към звездите,

когато грее любовта.

 

Спасителен е този път,

по който влюбени вървят.

Съдбата любовта признава,

на нея щастие дарява.

 

Бъди щастлива, пей, мечтай

и своя земен рай създай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me