uFeel.me
Аз знам
Автор: Inga63,  25 ноември 2011 г. в 06:44 ч.
прочити: 358
Аз знам, че времето не мога
никога да спра сама.
Нужно ми е мъжко рамо 
и отдадена душа.

Аз имам нужда от подкрепа,
от нежна дума и от топлина,
за да оцелея в днешно време
на завист и зловещина.

Аз имам нужда и от радост,
от детски смях и слънчев лъч,
за да изгоня в мене мрака,
налегнал ме от мнооого дни...

Аз мога и да оцелявам,
без тия... нещица,
но мога и любов да давам
със пълни шепи и без жал.

Аз мога, но не искам,
зная, но защо да е така?!
За да продължа и да остана
аз искам времЕто да променя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me