uFeel.me
Аз съм
Автор: Nemezida,  27 март 2011 г. в 08:50 ч.
прочити: 347
Аз съм капката дъждовна.
Аз съм капката от роса.
За разбиране съм сложна.
Не съм обич, ами тъга!

Но с очи ти да ме пиеш.
Да се вричаш със пръстите.
По звездите ти да виеш.
Да ме пращаш на мътните

реки. Сменям си кожата.
Хвърлям я там, на тревата.
Капката съм, дъждовната.
Луна, с мен кърмиш земята.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me