uFeel.me
Аз съм някъде там
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  29 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 375
Когато сутрин се събудиш,
когато отвориш очи,
когато слънцето погали те нежно с лъчи
излез навън и виж света,
излез усмихни се, протегни ръка.
Протегни ръка към небесата..там съм аз.
Да!-няма ме вече на света суров, но
съм там във вечността и също ти протягам ръка,
за да се докосна до теб.. до твоята душа..

И когато ме докоснеш в лъчите небесни
и усетиш полъха в косите
знай, че това съм аз... аз бдя над теб,
нищо че съм там далеч във вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me