uFeel.me
Аз съм Пролетта
Автор: Petrova_AHETA,  2 март 2012 г. в 19:06 ч.
прочити: 426
Облечена съм със рокля от цветенца,
откъснати от пролетна поляна,
на талията със коланче от листенца,
оплетени лиани от бръшляна...

От косите ми развяни от южняка
се разнася нежен, цветен аромат,
омайват със ухание на люляка,
къдрици посипани от лилав цвят...

На личицето ми слънчева усмивка,
лъчезарно грее с мека топлина,
топи по върховете снежната покривка,
облича във зелено планина и равнина...

На рамото ми птиче чурулика,
то със песен съобщава на света,
че аз съм Пролет пъстролика,
дошла да радва със свойта красота

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me