uFeel.me
Аз приказки разказвам...
Автор: sel_an,  14 април 2009 г. в 19:19 ч.
прочити: 533
Аз приказки разказвам всяка нощ
за принцове, принцеси и разкош,
но ти не вярваш никак на това
отричаш, че вълшебен е света.

Но знаеш ли, че тази нощ луната
ще спусне лъч невидим в тъмнината
и само ако вярваш от сърце
ще стигнеш бързо звездното небе.

А там те чакат само чудни срещи
герои странни, приказки чудесни
ще срещнеш всички тръгнали мечти,
които ще се сбъднат до зори.

Ще срещнеш даже своята принцеса,
която много време те харесва,
това съм аз, не стой така стъписан
съдбата с мен да бъдеш те ориса.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me