uFeel.me
Аз не мога да мразя
Автор: krasinka,  27 февруари 2012 г. в 20:58 ч.
прочити: 482
Аз не мога да те мразя,
щом в сърцето ми няма омраза.
Всяко зло в утеха превръщам.
Всяка обида без гняв я преглъщам.

Аз не мога да те мразя.
Спомена красив за тебе пазя.
Аз не мога да те ненавиждам,
щом в хората доброто виждам.

Аз не мога да те мразя.
Дори от болка превита да лазя.
Аз мога да прощавам
любов и радост да раздавам.

Дори в сърцето ми да има рана...
Дори да бъда неразбрана...
Аз не мога да те мразя,
защото в себе си доброто пазя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me