uFeel.me
Аз, Времето и другите неща
Автор: Slava56,  16 юни 2009 г. в 23:55 ч.
прочити: 496
Минава Времето...
И все по-светла ставам!
Косите не -
душата моя просветлява.

Отне ми много Времето,
но повече ми даде:
приятели и светла обич
са моята награда.

Приятелите
пак ще бъдат с мен.

На лятото
във първия му ден
за мен, за "... Времето и другите неща",
за своята "Приятна свобода"
един "щурец" ще пее сред звездите.

Ще затупти "Пулсиращо сърце".

Един "чудак" ще свърже
в "(не)Порочна връзка"
еротика, облечена в коприна,
и ще отвори свойте "Седем порти"
към невидяни още светове.

А като знак за сбъдната мечта,
ще се отрони "... падаща звезда"...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me