uFeel.me
Автопортрет
Автор: Snowflower,  14 април 2010 г. в 14:39 ч.
прочити: 352

  


Влюбена в...
 

Песен на птици, от Юг долетели;
Ручей събуден, напевенo игрив;
Облаци пухкави - стъпчици бели;
Лавина от цвят по поля и гори;
Ехо планинско, спасило гласа;
Тихата ласка на слънчево зайче -
Точица светла в трева... сред роса;
Акациев дъх и цвят от омайниче... 

Полет на мисъл и чувства сред дните
Огнени, песенни, тъжни дори;
Единство на думи и музика - смисъл,
Запомнен и... търсен до ранни зори;
Истини - моя и твоя, и нечия;
Ярка следа от надежда и... сън;
Трепет, копнеж и мечта неизречена;
Ангелска песен и дяволски гръм... 

Извор на пламък и страст във душите - 

Чакана, искрена, топла Любов;
Обич, с която светли са дните;
Вихър, покой и тих благослов... 
Есен... и пролет, и лято, и зима -
Крайности, слети във цялост незрима...
                         
        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me