uFeel.me
Arizona Dream
Автор: min_hetep,  10 април 2011 г. в 08:32 ч.
прочити: 261
\"The fish doesn\'t think
because the fish knows everything...\"
Arizona Dream

Пусни въздуха от дробовете си -
нека напълни балона.
Там горе не е толкова студено
в лъчите на залеза,
нито на изгрева,
когато отваряш очите си,
нацелувани в утрото.

Пусни мислите да прелеят
по мостовете на забравата.
Въздишките остават последни
да тръпнат в\' Венеция.
Все още е рано
да търсиш случайности -
нещата просто се случват
(понякога) от само себе си.

Пусни веригите на сетивата си -
веслата могат
да обърнат лодката.
Когато си само усещане
и костенурка в дъжда,
тръпчиво-горчивото
губи значение.
С окото от другата си страна
гледай света.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me