uFeel.me
Ангелът с криле от сенки
Автор: Aries,  18 януари 2011 г. в 02:00 ч.
прочити: 272
Аз съм там и ще те чакам
пак във твоята тъмна стая
ще те гледам като плачеш
с тежки сълзи като пясък
Аз ще идвам всяка вечер
и ще влизам без да види никой
ще пристъпвам без дори да ме усетиш
ще те слушам как заспиваш
После тихо голите ти рамене ще галя
ще целувам топлите ти устни
ще те карам да забравяш
щом в ръцете ми глава отпуснеш
Аз съм ангелът с криле от сенки
аз съм отражението във водата
аз през мрака ще те следвам винаги
и за теб ще връщам светлината

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me