uFeel.me
Ангел
Автор: miss_messy,  9 октомври 2012 г. в 08:40 ч.
прочити: 235
Небесен ангел ме докосна,
понесе ме на своите криле.
Душата ми политна омагьосана
към нов живот и нови светове.
 
Усещах топлина и светлина,
небето се разкриваше пред мен.
Навсякъде цареше любовта,
благословен бе всеки миг свещен.
 
Наоколо долавях звуци,
пристъпвах бавно, с лекота.
И ангели танцуваха до ручей
край извора на живата вода.
 

А въздухът ухаеше на благост,
събрал в едно мирът и любовта. 
Усмихнах се, изпълнена със радост

докосната от ангелска душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me