uFeel.me
Ангел
Автор: kote_tr,  28 юни 2011 г. в 09:02 ч.
прочити: 216
Ангел със сърцето 

ми излетя, замина за 

красивите 

небеса.



Той взе и моята душа

скитаща се из 

непознати 

улици.



Място в което не можеш 

да отидеш сам за

ден-два

а отиваш за вечността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me